12 Haziran 2017 Pazartesi

Şenay Aybüke Yalçın, ŞEHİT


ŞEHİT , Aybüke
Bir ŞEHİT, bir ŞEHİT’i  taşıyor..
ŞEHİT, ŞEHADETle yaşıyor..

Dinsin bu acılar, tümden bitsin
Rabbim Şehadetinizi kabul etsin


Ay doğmuş milletin kalbine, yaşıyor
Al yazma değil sanki Bayrak taşıyor

Sevgisi yüreklere sinip ebedileşti
Hilal olup vatan semalarına yerleşti

10/11 Haziran 2017
Ahimesut/Alsancak
Otomatik alternatif metin yok.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve yazı

TÜRKİYE ÇORUMLU ŞEHİDE AĞLIYOR

Batman’ın Kozluk ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı.


 

Batman’ın Kozluk ilçe merkezinde, önceki gün daha önceden gasp ettikleri ve içerisine patlayıcı yerleştirdikleri ticari araçtan inen teröristler, belediye başkanının aracına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemişti. Saldırıda, 4 öğretmen arkadaşı ile birlikte başka bir araçla olay yerinden geçen ve Ekim 2016’da ilçeye müzik öğretmeni olarak atanan 23 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın, kurşunların hedefi olarak yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak İlçe Devlet Hastanesine kaldırılan Yalçın, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.
CENAZE GÖYAŞLARI SEL OLDU
Şehit öğretmenin cenazesi Batman’daki törenin ardından dün uçakla Ankara’ya daha sonra buradan da akşam saatlerinde karayoluyla doğum yeri olan Çorum’un Osmancık ilçesine getirildi. Sabah saatlerinde Osmancık Devlet Hastanesi morgundan alınan genç öğretmenin al bayrağa sarılı naaşı, cenaze töreninin yapılacağı İlçe Kaymakamlığı binası önüne getirildi. Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yılmaz için düzenlenen cenaze törenine katılmak üzere Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da ilçeye geldi. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede lanet yağdı.
http://www.corumtime.com/turkiye-corumlu-sehide-agliyor/
........................

SAIRIN Yeri Necati ÇAVDAR

Hiç yorum yok:

memleket; Kar gibi bem beyaz kefen giymiş - Deprem 2

Ülkeme kar yağdı sevindik... Beyazlara büründü gelinlik, sandık meğer memleket; Kar gibi bem beyaz kefen giymiş bilemedik.. ... Umulur ki Ak...