30 Ocak 2010 Cumartesi

TRT sanatçısı yaşam savaşı veriyor..


TRT sanatçısı yaşam savaşı veriyor



Ümit KOZAN/ANKARA, (DHA) 30 Ocak 2010


TRT Türk Halk Müziği sanatçısı 35 yaşındaki Sevinç Sarı'a çarparak ağır yaralanmasına neden olan kaçan ‘Şahin' marka otomobil bulunamadı.

TRT Halk Müziği Sanatçısı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaşam Merkezi Türk Halk ve Sanat Müziği Korusu Şefi Sevinç Sarı, 22 Ocak cuma günü işyerinden çıkarak evinin bulunduğu Batıkent'e otobüsle geldi. Durakta indikten sonra yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Sevinç Sarı'ya saat 20.00 sıralarında, kırmızı veya bordo renkli ‘Şahin' marka bir otomobil hızla çarptı. Otomobil sürücüsü aracıyla birlikte kaçarken ağır yaralanan Sevinç Sarı, Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar, Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’nde beyin kanaması devam eden Sarı'nın yaşam destek ünitesine bağlı bir şekilde hayati tehlikesinin sürdüğünü bildirdi.

Sevinç Sarı yaşam mücadelesi verirken Ankara polisi, görgü tanıklarından aldığı bilgi ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek kaçan araç ve sürücüsünü arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13635545.asp?gid=229




memleket; Kar gibi bem beyaz kefen giymiş - Deprem 2

Ülkeme kar yağdı sevindik... Beyazlara büründü gelinlik, sandık meğer memleket; Kar gibi bem beyaz kefen giymiş bilemedik.. ... Umulur ki Ak...